AJANKOHTAISET TAPAHTUMAT

Joogahoitoon & Pilates Startti-intensiiviin voit varata paikan sähköisen ajanvarauksen kautta!

Muiden tapahtumien ilmoittautumisohjeet ja tarkemmat tiedot löydät alta tapahtumien omilta infosivuilta.

Tervetuloa pienryhmäkursseille ja työpajoihin!

Joogan, Pilateksen ja lihaskuntotreenien viikkotuntien lisäksi tärkeä osa Studio Balancen toimintaa on erilaiset hyvinvoinnin kurssit ja workshopit.

Myös kurssimuotoiset kokonaisuudet, sekä syventävät workshopit toteutetaan pienryhmässä, jossa saat yksilöllistä ohjausta tutun ohjaajan kannattelemana.

Kysy rohkeasti lisätietoja alkavista kursseista ja yksittäisistä tapahtumista.


Ajankohtaisimmat tapahtumat 

Studio Balancessa

Positiivista energiaa arkeen ja kehoon liikettä. Tanssista saat uuden energisoivan harrastuksen, joka piristää arkeasi varmasti. Tällä kurssilla pääset tutustumaan twerkin perustekniikkaan ja harjoittelemaan menevän koreografian. Tuoli twerk tarjoaa hieman helpotusta liikkeiden tekemiseen ja sen avulla opetellaan monien liikkeiden tekniikkaa.

Tunnin pitää Tiina. Hän on tehnyt pilatesharjoittelua vuosia hoitaen sen avulla omaa selkää mm. raskauksien jälkeen. Tiina: "Harjoittelullani on ollut positiivisia vaikutuksia kehooni myös arjessa. Muistan sielläkin aktivoida syviä lihaksia ja kannatella kehoani"

Tässä kolmen tunnin kokonaisuudessa pääset kuulemaan tarkemmin Kiinalaisen lääketieteen ja Taolaisuuden Viiden elementin teoriasta ja filosofisesta taustasta. Syvennymme luonnossa (ihmisessä, ja Kaikessa) kulloinkin vallitsevaan elementtiin. Opettelemme muutaman akupisteen itsehoidon tueksi, jonka lisäksi saat mukaasi kirjallisen materiaalin...

Pilates Startti on sinulle, joka haluat parantaa kehosi toimintaa. Haluat aloittaa pilatesharjoittelun turvallisessa ja henkilökohtaisessa ohjauksessa. Pilates Startissa käymme läpi pilatesharjoittelun perusteita ja käymme läpi kehon linjauksia. Saat paremmat valmiudet pilateksen aloittamiseen ja ymmärrät paremmin, mistä harjoittelussa on kyse.

Tuntuuko arki suorittamiselta ja kilpailulta stressiä vastaan? Kaipaisitko tilaa pohtia elämäsi merkityksellisyyttä? Haluaisitko löytää syvemmän yhteyden kehoosi ja luottaa intuitioosi vahvemmin? Miltä tuntuisi vapautua mieltä rajoittavista uskomuksista ja uskaltautua hyppäämään luottavin mielin elämän virtaan? Haluaisitko oppia tunnistamaan ja...

Tässä ryhmässä keskitytään synnytyksestä palautumiseen sekä lihaskunnon vahvistamiseen turvallisesti ja tehokkaasti. Tähän ryhmään voit osallistua heti jälkitarkastuksen jälkeen ja ottaa noin 2kk-1v vauvan mukaan. Ryhmän alussa tsekkaamme keskivartalon palautumisen tilanteen mahdollisen erkauman varalta. Tapaamisilla tehdään palauttavaa ja...

Kysy lisää kursseista & workshopeista

Varaa paikkasi ajoissa. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.