HEALING YIN & SOUND BATH: Hoitava Yinjooga & Tiibetiläiset äänimaljat

23.01.2024

Hoitava Yinjooga & Tiibetiläiset äänimaljat-Ainutkertaiset erikoisillat Hervannassa, Studio Balancessa kevätkaudella 2024 noin kuukauden välein perjantaisin klo 18:30-20:00

Yinjoogan rakastetuimmat asanat yhdistyvät rentouttavaan ja eheyttävään Äänimaljahoitoon, sekä lempeään shiatsukäsittelyyn ja akupainantaan. Marin ja Marian lempeän sallivassa ja läsnäolevassa ohjauksessa saa keho, hermosto ja mieli todella hellittää ja levätä Olemisen tilassa.-Kannateltuna ja tuettuna yinjoogan restoratiivisimmissa asanoissa, Äänimaljojen soidessa koko hoitavan joogaharjoituksen ajan.

Koko olemusta hellivissä Yinjooga-asanoissa viipyillään 5-10 minuutin ajan, jonka aikana Maria kiertää soittamassa äänimaljoja myös kehon päällä ja Mari käy käsittelemässä lempeästi shiatsulla ja akupainannalla meridiaanikanavia ja akupisteitä.Hoitavat joogan, kosketuksen ja äänivärähtelyn kokonaisuudet toteutetaan kauniilla pienryhmästudiolla Hervannassa, otamme iltoihin mukaan korkeintaan yhdeksän osallistujaa.

Ainutkertaisen hoitavaan kokemukseen valmistaudut pitämällä vähintään 1-2 tuntia taukoa edellisestä (raskaasta) ruokailusta ja pukeutumalla mukavan rennosti ja lämpimästi. Hoitavan kokonaisuuden jälkeen on suositeltavaa juoda normaalia enemmän vettä ja välttää liikaa ponnistelua noin vuorokauden ajan.

HEALING YIN & SOUNDBATH -illat kevätkaudella 2024:
perjantaisin klo 18:30-20:00

26. tammikuuta
23. helmikuuta
5. huhtikuuta
3. toukokuuta
31. toukokuuta

TAPAHTUMAN MUUT TIEDOT:

Paikka: Studio Balance, Insinöörinkatu 30, 2.kerros, 33720 Tampere

Hinta: 30,00
Maksutapoina yleisimmät debit- ja creditkorttimaksut, liikuntaetuudet (ePassi, Smartum, Tyky, Edenred)

Varaa paikkasi tapahtumaan:
www.varaaheti.fi/studiobalance/

Kysy lisää & Tutustu ohjaajiin:
Jooga: Karunya Yoga Tampere, Mari Salminen
mari@karunyayoga.fi & whatsapp 046-573 6507
https://www.karunyayoga.fi

Äänimaljat: Kauneus- ja Hyvinvointikeskus Tampere, Maria Degert
maria.degert@outlook.com & 044 3055806
https://www.kauneusjahyvinvointikeskustampere.fi/


HOITAVA JOOGA/ HEALING YIN: Hoitava Jooga pohjautuu jo useampia vuosia ohjaamiini Grounding Yin- ja Feminine Yin-tuntikokonaisuuksiin.
Hoitavaan joogaan yhdistyy myös Tiibetiläiset äänimaljat, koshikellot ja rumpuhoito Maria Degertin toimesta.

GroundingYin®- Joogahoito on ensimmäinen Suomessa kehitetty tuntikokonaisuus, jossa Yin-joogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin yhdistyy meridiaanien, eli energiakanavien, sekä akupisteiden käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen ohjaajan toimesta.

Joogahoidon tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti.Meridiaanien käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista.

®- Joogahoito tukee ja edistää mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti. Myös aineenvaihdunta, imunesteiden ja verenkierto sekä ruoansulatus tehostuu.Asanoissa ollaan n. 5-10min, jonka aikana kierrän käsittelemässä oppilaita. Joogahoidon vaikutukset kestävät n. 1vrk, jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa.

ÄÄNIMALJAHOITO: Äänimaljahoidon vaikutus perustuu ääniaaltoihin ja resonanssiin. Sen vaikutus yltää meissä solutasolle asti ja hellii kokonaisvaltaisesti kehoamme ja mieltämme. Hermoston rentoutuessa ja aivoaaltojemme hidastaessa tahtiaan saatat vaipua syvärentouteen ja rauhoittavan unen ja valvetilan rajamaastoon. Nukahtaminenkin on mahdollista.

Äänimaljojen asettelulla kehon päälle ja viereen päästään sellaisiin alueisiin käsiksi, joihin esimerkiksi kosketuksella ei päästä. Äänimaljojen soidessa kehon yli sata triljoona solua värähtelevät ja ne alkavat asettua harmoniseen tasapainoon. Äänimaljahoidon voidaankin sanoa olevan terveyttä edistävää hoitoa.

Äänimaljahoito on ollut monelle apuna ja tukena stressissä, unettomuudessa, kiputiloissa, erilaisissa jännitystiloissa, kiireen ja melun vastapainona, ja muutostilanteisiin sopeutumisessa. Äänimaljahoidot laskevat stressitilaa ja aktivoivat parasympaattista hermostoa. Hermosto ja lihakset rentoutuvat, stressitaso ja verenpaine laskevat, aivojen palautuminen käynnistyy, tietoisuus lisääntyy, vatsa- ja suolisto rentoutuvat, virkeys- ja energiataso lisääntyvät. Oma vastustuskykysi aktivoituu.

Äänimaljahoidon kontraindikaatiot (hoito ei sovi sinulle jos):
– Sinulla on syöpä tai syöpähoidot kesken.
– Verisuonitukokset tai verenohennuslääkitys
– Kasvaimia
– Sydämentahdistin
– Vaikeita neurologisia sairauksia