CHAKRABALANCE -pienryhmävalmennus 3.10.-5.12.2023

14.09.2023

Tuntuuko arki suorittamiselta ja kilpailulta stressiä vastaan? Kaipaisitko tilaa pohtia elämäsi merkityksellisyyttä? Haluaisitko löytää syvemmän yhteyden kehoosi ja luottaa intuitioosi vahvemmin? Miltä tuntuisi vapautua mieltä rajoittavista uskomuksista ja uskaltautua hyppäämään luottavin mielin elämän virtaan? Haluaisitko oppia tunnistamaan ja purkamaan stressiä kehostasi? Tai hyväksymään omat tunteesi ihan sellaisenaan?

10krt tiistaisin 3.10.-5.12.2023 klo 19.30-21

Joogaa ja kehotietoisuusharjoittelua, meditaatio- ja tietoisuusharjoituksia, tunnetyöskentelyä, hengitysharjoituksia & työkirja syventämään sisäistä matkaasi.


ChakraBalance -Koti Kehossani on kymmenen tapaamisen intensiivinen sukellus omaan kehoon, tunteisiin ja tietoisuuteen. Turvallisessa pienryhmässä pääset tutustumaan itseesi uudella tavalla, ymmärtäen myös hermoston ja stressireaktioiden vaikutuksen jokapäiväisessä elämässä.

En voisi enempää olla iloinen tämän kurssikokonaisuuden valmistumisesta! Olen ohjannut suosittua Chakramatka-kurssiani jo useamman kerran, joka on yksittäisistä kursseistani oma suosikkini.

Nyt valmistuttuani Tietoisuus- ja kehotietoisuusohjaajaksi, syventyy tämän sisäisen tutkimusmatkan sisältö entisestään ja olen liittänyt mukaan myös Tietoisuus- ja tunnetyöskentelyä. Näin kokonaisuudesta syntyi ChakraBalance, jossa kehon kautta löydämme reitin sisimpäämme korjaamaan hermostoon jääneitä vääriä muistijälkiä, sekä opettelemme hyväksymään ja tuntemaan tunteita.

ChakraBalancen avulla voit löytää elämääsi uudenlaista iloa ja tyytyväisyyttä, nähdä asiat, joista on aika luopua, ymmärrät mielesi toimintaa paremmin ilman siihen samaistumista.

ChakraBalance-pienryhmävalmennus toteutetaan turvallisessa pienryhmässä, jossa jokainen osallistuja saa olla täysin oma itsensä. Yhteisten tapaamisten lisäksi kurssimaksu sisältää yksilövalmennuskerran, ChakraBalance-työkirjan, viikottaisen lyhyen kotijoogaharjoituksen & meditaation, sekä mahdollisuuden osallistua ChakraFlow- ja ChakraBalance-viikkotunneille.

Jokainen yhteinen tapaaminen sisältää viikon teemaan kutoutuvan lempeän jooga- ja kehotietoisuusharjoituksen, hengitysharjoituksia, sekä ohjatun tietoisuusharjoituksen kohti omia tunteita ja todellista itseä, joka mielemme takana asustaa.

KURSSIRUNKO

1. Tietoisuus, chakrat ja tunteet

2. Hermosto, stressireaktiot ja energiapuhdistus

3. Juurichakra: Selviytyminen, perustarpeet ja turvallisuudentunne

4. Sakraalichakra: Luovuus ja heittäytyminen, seksuaalisuus, syyllisyydentunne

5. Manipurachakra: Sisäinen tuli, omat rajat, tahdonvoima

6. Anahatachakra: Viha ja rakkaus, myötätunto, huoli ja kaipauksen tunteet

7. Vishuddhachakra: Itseilmaisu, hyväksytyksi tuleminen

8. Ajnachakra: Intuitio, unelmointi, yhteys todelliseen itseemme

9. Sahasrarachakra: Syvä viisaus, yhteys kaikkeuteen

10. Sankalpa -sydämen toive

ChakraBalance on syvällinen, inspiroiva ja eheyttävä kurssikokonaisuus
-Kuin 10 viikon matka omaan sisimpään, joka vie sinut tutkimaan syvimpiä toiveitasi ja tarpeitasi -Itsesi äärelle.

Käytämme sisäisen matkamme työkaluina lempeää hathajoogaa ja kehotietoisuusharjoituksia, hengitysharjoituksia, tietoisuusharjoituksia, sekä vaihtuvia yksinkertaisia chakraterapiamuotoja. Lisäksi reflektoimme kokemaamme ChakraBalance-työkirjaan, jota voit täyttää myös yhteisten tapaamisten välissä.

Jokaiseen energiakeskukseemme (chakraan) liittyy omat elementtinsä, joiden avulla voimme tarkastella itseämme ja aivan konkreettista arkeamme.
Näitä elementtejä tutkimalla, sekä erilaisten harjoitusten avulla on mahdollista tietoisesti vaikuttaa omaan elämänlaatuun. Parhaimmillaan chakrojen kautta voit oppia ymmärtämään itseäsi ja koko ympäröivää maailmaa paremmin, lempeämmin ja hyväksyvämmin. Pääset tutustumaan joogan ja muiden chakratyöskentelymuotojen mahdollisuuksiin tasapainottaa omaa energiajärjestelmääsi.

Opit toimivan tavan hiljentää mielen myllerryksen, tietoisuusharjoitusten avulla pääsemme vähitellen syvemmälle tutkimaan ajatuksia ja tunteitamme -Ja näin myös luopumaan kaikesta siitä, mitä emme enää tarvitse.

ChakraBalance-kurssilla opit rentoutumaan ja pysähtymään itsesi äärelle - ja näin muovaamaan omaa elämääsi sydämen kutsun ja onnellisuuden suuntaan. Alat ymmärtämään ja käsittelemään elämääsi, sekä omaa toimintaasi myötätuntoisesti ja parantavasti, jolloin onnellisuus ja kiitollisuus ja lähtevät kasvamaan sisälläsi kuin itsestään. Huomaat, kuinka sisälläsi asustavat voimat voivat auttaa sinut kohti tasapainoista ja mielekästä elämää, sekä kurottamaan kohti unelmiasi.Tutustut kehosi ja mieleesi paremmin, sekä kuulemaan sisäisen sydämesi äänen.

Kurssitapaamiset ovat kokonaisvaltaisia joogaelämyksiä, joissa käytämme kehon liikettä, hengitystä, tietoisuus- ja tunnetyöskentelyä työkaluina kohti syvempää itsetuntemusta ja mielekästä elämää. Musiikki, tuoksut, kivet, värit ja vaihtuvat yksinkertaiset chakraterapiaharjoitukset ovat osa kurssikokonaisuutta, ja opit käyttämään niitä myös kotona itsesi hoitamiseen.

Kurssille voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta joogasta tai tietoisuustyöskentelystä.

Tämä kurssi on sinulle, joka etsit elämääsi merkitystä ja keinoja stressinhallintaan, haluat tutustua sisimpääsi ja löytää uusia keinoja inspiroivaan, mieluisaan arkeen. Kehotietoisuutesi syvenee, samalla oppien tunnistamaan ja hyväksymään itsesi ja tunteesi -Samalla nähden sisäisen potentiaalisi, joka meissä kaikissa asustaa.


KURSSIN TIEDOT:

10 yhteistä tapaamista, tiistaisin klo 19.30-21/ Voit osallistua tarpeen mukaan myös etäyhteydellä

3.10.-5.12.2023, Studio Balance Hervannassa

Kurssin hinta 279,00/ EARLY BIRD 10.9. asti 249,00 (maksu onnistuu myös useammassa osassa, maksutapoina yleisimmät debit/credit-korttimaksut, sekä liikuntaetuudet: TyKy, ePassi, Smartum, ePassi, Edenred)

Kurssimaksu sisältää:

10x 90min tapaamista, yksilöllisen alkukartoituksen ja henkilökohtaisen tietoisuusohjauksen kurssin lopussa, lyhyet viikottaiset kotijoogaharjoitukset ja meditaatiot nauhoitteena, ChakraBalance-työkirjan, mahdollisuuden osallistua joogan viikkotunneille (ChakraFlow ja ChakraBalance-palauttava jooga), sekä halukkaille whatsapp-ryhmän kokemuksien jakamiseen. Kurssin ohjaajana ja kannattelijana olen tavoitettavissa viestitse kurssilaisille kaikissa asioissa.


Kurssin ohjaa Mari Salminen (Karunya Yoga Tampere)

Joogaopettaja, Grounding Yin- ja Feminine Yin-joogahoitaja, meditaatio-ohjaaja, hengitysohjaaja, Yoga Nidra-ohjaaja, Kehotietoisuusohjaaja, Tietoisuus- ja tunneohjaaja

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLAOLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA TAI KYSY ROHKEASTI LISÄÄ!

Varaa paikkasi ajoissa. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.