SYYSKAUSI 14.8.-22.12.2023


Lämpimästi tervetuloa Studio Balanceen!

Viikkotunneille, joogahoitoihin ja Pilates Starttiin pääset ilmoittautumaan sähköisen ajanvarauksen kautta. Ilmoittautumistapa kursseille ja työpajoihin löytyy tapahtumakuvausten yhteydessä.

Huomaathan! Ensikertalaisena pääset kokeilemaan valitsemaasi VIIKKOTUNTIA veloituksetta.VIIKKOTUNTIEN KUVAUKSET

Karunya Yoga Tampere -joogan viikkotunnit

Heartful Hatha Yoga -Morning Flow on viikon lempeästi virtaavalla liikkeellä aloittava joogan viikkotunti. Lempeä liike, hengitys- ja meditaatioharjoitukset yhdistettynä hyvää fiiliksen teemoihin antaa mahtavan alun viikolle.

Heartful ChakraFlow Yoga-tunnilla keskitymme vaihtuvin teemoin tasapainottamaan ja vahvistamaan tärkeimpiä energiakeskuksiamme. ChakraFlow on lempeän dynaamista joogaa, jossa hengitys ja liike yhdistyvät kauniiksi, jopa tanssilliseksi kokemukseksi.

Yoga Nidra -harjoitus yhdistyy sunnuntain ChakraFlow-tuntiin. Yoga Nidrassa asetumme mukavaan asentoon lepäämään ja ohjattu tietoisuusharjoitus vie koko olemuksen levon, kevyen unen tasolle.

Heartful Yin Yoga -Moments of stillness Tiesitkö, että yinjooga olisi kehon kannalta parhainta aamuisin, kun kudokset ovat vielä jäykät ja harjoituksen avulla on helpompi päästä lihasten ohi yin-kudoksiin? AamuYinissä hyvän mielen teemat vaihtelevat joogafilosofiasta tunne- ja tietoisuusharjoitteluun.

Heartful Yin Yoga -Viisi Elementtiä -tuntien kantava teema on Taolainen filosofia, Yin/Yang-teoria ja viiden vaiheen teoria, sekä perinteinen kiinalainen lääketiede yinjoogan näkökulmasta. Harjoitus koostuu vallitsevan elementin meridiaanikanavien aktivoinnista yinjoogan avulla, klassisista taolaisista harjoitteista, sekä akupainannasta.

Heartful Hatha Yoga -Weekend Bliss on tunti, jossa pääset hellittämään arkiviikosta lempeän hathajoogan, hengitys- ja meditaatioharjoitusten avulla.

ChakraBalance: Palauttava jooga & tietoisuusharjoituksia ChakraBalance-tunti on yhdistelmä lempeää liikettä ja pysähtymistä pidemmäksi aikaa rentouttaviin jooga-asanoihin. Asanaharjoituksen aikana kuulostelemme kehon tuntemuksia ja viestejä -Anten sen tulla kuulluksi. Harjoituksen päättää pitkä, ohjattu tietoisuus- ja tunnetyöskentelyharjoitus.

Tarkemmat tuntikuvaukset, sekä tietoa ohjaajasta löydät Karunya Yogan verkkosivuilta.

Hyvän olon Pilates & treeni -viikkotunnit

Hyvän olon pilates-tunnit ovat avain parempaan kehonhallintaan, joilla pääset tutustumaan kehosi toimintaan syvemmin.


Tunneilla vahvistamme erityisesti keskivartalon syviä lihaksia ja keskitymme kehon ydintukeen. Keskivartalon lisäksi aktivoimme erityisesti myös hartioiden tukilihaksia. Pilatesharjoittelun avulla opit käyttämään kehoasi paremmin myös arjessa.

Harjoittelun kautta saat palautettua kehoosi täydet liikelaajuudet, jolloin kehosi toimii paremmin ja mahdolliset vaivat voivat helpottaa.

Myös hengitys on pilatesharjoittelun keskiössä. Hengityksen avulla aktivoimme syviä lihaksia ja annamme kehon eri liikesuuntiin lisää tilaa. Harjoittelussa hengitys ohjataan voimakkaasti kylkiin ja pyrimme käyttämään koko hengityskapasiteettia.


Hyvän olon Pilates-viikkotunteja on kolme erilaista: toimivat hartiat, vahva core ja balance pilates. 

Toimivat hartiat-tunnilla keskitymme erityisesti ylävartalon liikkeisiin ja liikelaajuuksien ylläpitoon. Core- tunnilla painopiste on keskivartalon lihaksissa. Balance pilates-tunnilla taas koko kehon harjoittelun lisäksi lopuksi myös lihashuoltoa mahdollisesti erilaisia pienvälineitä apuna käyttäen.

Kaikilla tunneilla käymme läpi koko kehon edellä mainittujen painotusten mukaisesti.


Hyvän olon Treeni-viikkotunnit ovat koko kehoa vahvistavia lihaskuntoharjoituksia pienryhmässä. Tunneilla käytämme apuna oman kehon painoa, sekä pienvälineitä, kuten kahvakuulia, vastuskuminauhoja. Harjoituksissa käymme läpi kaikki lihasryhmät, viikottain kohdealueen painotusta vaihdellen.

Tiinasta ohjaajana voit lukea lisää hänen verkkosivuiltaan.
Ensikertalaisena pääset kokeilemaan VELOITUKSETTA valitsemaasi Studio Balancen viikkotuntia. Olet sydämellisesti tervetullut!

STUDIO BALANCE

Insinöörinkatu 20, 2.krs, 33720 Tampere

Ennen saapumistasi, luethan käytäntömme. Jos mieleesi nousee mitä tahansa kysyttävää, olethan rohkeasti yhteydessä!

Kysyttävää viikkotunneista tai muista palveluistamme? Ota rohkeasti yhteyttä lomakkeen kautta -Olemme iloisia saadessamme auttaa sinua.