JOHDATUS JOOGAN MAAILMAAN -syventävät sunnuntaityöpajat

14.09.2023

Johdatus Joogan Maailmaan- syventävät workshopit sunnuntaisin klo 17-19 alkaen 17.9.2023


Sunnuntai-iltojen intensiivityöpajoissa pääset syventämään ymmärrystäsi joogan historiasta ja filosofiasta, asanaharjoittelusta, hengityksestä ja meditaatiosta! Olet tervetullut yksittäisiin workshopeihin tai koko syyskauden kokonaisuuteen. Nämä työpajat sopivat kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Aiemmin kurssimuotoinen JJM-kokonaisuus on tänä syksynä pilkottu työpajoiksi, joihin voit osallistua oman mielenkiinnon ja aikataulun mukaisesti. Ajatus luomani kokonaisuuden taustalla on, että pääset syventymään niihin joogan aihepiireihin, joihin perinteisillä viikkotunneillä ei ole aikaa paneutua syvemmin.

Joogaopettajuuteni alusta alkaen minulla on ollut selkeä visio halustani opettaa joogaa myös asanaharjoitusten lisäksi syvemmin, paneutuen joogan historiaan, filosofiaan ja moniin, mahtaviin perinteisiin joogan menetelmiin -Niihin asioihin, joihin oman joogapolkuni alussa en löytänyt vastausta tavallisilta joogatunneilta. Kirjoista löytyy tietoa, mutta oppiminen on aivan erilaista opettajan, sekä kanssaoppilaiden ympäröimänä. Oman oppini lopulta löysin joogaopettajakoulutuksista, mutta haluan tarjota oppilailleni vaihtoehdon syventää omaa joogista polkuaan myös ilman uuteen ammattiin opiskelua.

Jooga on tuonut omaan elämääni niin paljon hyvää, että koen sydämen ja sieluni tehtäväksi levittää samaa hyvää myös eteenpäin.

Syksyn kokonaisuuteen olen valinnut vaihtelevia aiheita ja kevätkaudella syvennymme aiheisiin vieläkin syvällisemmin.


SYYSKAUDEN WORKSHOPIT:

17.9.2023 Asanalinjaus & kehotietoisuus: Jalkatyöskentely, lantion asento ja eteentaivutukset

(24.9. ei työpajaa, olen opiskelemassa ko. viikonlopun kvanttihypnoosia)

1.10.2023 Asanalinjaus & kehotietoisuus: Keskivartalon työskentely, kierrot ja sivutaivutukset

8.10.2023 Asanalinjaus & kehotietoisuus: Käsityöskentely, rintakehän alue ja taaksetaivutukset

15.10.2023 Asanalinjaus & kehotietoisuus: Kaularanka ja pään alue, tasapainoilu ja ylösalaiset asennot

22.10.2023 Joogafilosofia: Joogan kahdeksan askelmaa

29.10.2023 Opi meditoimaan: Tietoisuuden askelmat 1.

5.11.2023 Opi meditoimaan: Tietoisuuden askelmat 2.

12.11.2023 Hengityksen merkitys & pranayama

26.11.2023 Chakrat ja energiajärjestelmä

3.12.2023 Yinjoogan taustaa ja harjoituksen teoria

10.12.2023 Kiinalainen lääketiede: Yin & Yang ja Viiden vaiheen teoria


WORKSHOPIEN TIEDOT:

sunnuntaisin klo 17-19, Studio Balance. Paikan harjoituksiin pääset varaamaan suoraan sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta. Työpajat toteutuvat, kun osallistujia on vähintään kolme -Korkeintaan yhdeksän oppilasta.

hinta 38,00/workshop tai 2krt viikkotuntikortilta, maksutapoina yleisimmät debit/credit-korttimaksut ja liikuntaetuudet (Smartum, Edenred, ePassi, TyKy)

syventävät sunnuntaiworkshopit ohjaa Mari Salminen (Karunya Yoga Tampere) -Joogaopettaja (RYT200 Heartful Yoga), Grounding Yin- ja Feminine Yin-joogahoita (160h), Tietoisuus-, kehotietoisuus- ja tunneohjaaja (Tietoisuusakatemia 1vuosi), Yoga Nidra-ohjaaja, meditaatio-ohjaaja, hengitysohjaaja

Voit kysyä lisää workshopeista alla olevan lomakkeen kautta