GROUNDING YIN SPECIAL 3h -joogahoito & luento 

14.09.2023

Tässä kolmen tunnin kokonaisuudessa pääset kuulemaan tarkemmin Kiinalaisen lääketieteen ja Taolaisuuden Viiden elementin teoriasta ja filosofisesta taustasta. Syvennymme luonnossa (ihmisessä, ja Kaikessa) kulloinkin vallitsevaan elementtiin. Opettelemme muutaman akupisteen itsehoidon tueksi, jonka lisäksi saat mukaasi kirjallisen materiaalin läpikäydystä sisällöstä.

Perinteisessä Kiinalaisessa lääketieteessä ajatellaan, että ihminen on kuin pieni mikrokosmos, jossa on kaikki samat ominaisuudet, kuin ympäröivässä luonnossamme. Näin myös meidän ihmisten tulisi elää luonnon rytmien mukaisesti, jotta pysyisimme terveenä.

Grounding Yin SPECIAL-workshopissa

  • Opit Viiden elementin ja Yin/Yang-teoriaa
  • Syvennymme kulloinkin vallitsevaan elementtiin vuodenkerrossa, ja saat mm. ohjeita optimaaliseen ravintoon, liikuntaan ja yleisesti elintapoihin kyseisenä kautena.
  • Opit vallitsevan elementin sisäelinpareista ja akupunktiokanavista, jonka lisäksi harjoittelemme muutaman tärkeimmän akupisteen itsehoidon tueksi
  • Saat mukaasi kirjallisen materiaalin ja ohjeet tukemaan hyvinvointiasi
  • Noin tunnin kestävän luennon jälkeen pääset rentoutumaan Grounding Yin -joogahoitoon.

GROUNDING YIN® JOOGAHOITO

GroundingYin®- Joogahoito on ensimmäinen Suomessa kehitetty tuntikokonaisuus, jossa Yin-joogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin yhdistyy meridiaanien, eli energiakanavien, sekä akupisteiden käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen ohjaajan toimesta. Joogahoidon tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti.

Meridiaanien käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista.

GroundingYin®- Joogahoito tukee ja edistää mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti. Myös aineenvaihdunta, imunesteiden ja verenkierto sekä ruoansulatus tehostuu.

Asanoissa ollaan n. 5-10min, jonka aikana kierrän käsittelemässä oppilaita. Grounding Yin-tunnille otan korkeintaan viisi henkilöä kerrallaan.

Joogahoidon vaikutukset kestävät n. 1vrk, jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa. Joogahoidosta saat mukaasi myös ohjeita, kuinka voit arjen toimintojen ja ruokavalion avulla parantaa kehosi ja mielesi terveyttä kunakin vuodenaikana.

Harjoitus nojaa voimakkaasti vuodenaikoihin, taolaiseen ajatteluun, kiinalaiseen Viiden elementin teoriaan ja Yin&Yang-teoriaan.

perjantai 15.9.2023 klo 18-21: SYKSY & METALLIELEMENTTI

perjantai 24.11.2023 klo 18-21: TALVI & VESIELEMENTTI


Paikan GY Specialiin voit varata suoraan sähköisen ajanvarauksen kautta.Hinta: 48,00 / 2x viikkotuntikortilta +10,00, maksutapana käy korttimaksun lisäksi myös liikuntaetuudet.

Grounding Yin Specialin ohjaa joogaopettaja ja Grounding Yin-joogahoitaja Mari Salminen (Karunya Yoga Tampere)

Kysy joogahoidoista tarkemmin alla olevan lomakkeen kautta