PALAUDU SYNNYTYKSESTÄ -pienryhmä äidille & vauvalle jatkuva ilmoittautuminen

24.08.2023

Tässä ryhmässä keskitytään synnytyksestä palautumiseen sekä lihaskunnon vahvistamiseen turvallisesti ja tehokkaasti. Tähän ryhmään voit osallistua heti jälkitarkastuksen jälkeen ja ottaa noin 2kk-1v vauvan mukaan. Ryhmän alussa tsekkaamme keskivartalon palautumisen tilanteen mahdollisen erkauman varalta. Tapaamisilla tehdään palauttavaa ja vahvistavaa lihaskuntoharjoittelua kehonpainolla sekä pienvälineillä.

Lantionpohjalihasten ja syvien keskivartalolihasten vahvistaminen on harjoittelun keskiössä. Osa liikkeistä tehdään yhdessä vauvan kanssa. Välillä vauva voi esim. pötkötellä vieressä omalla filtillä.

Jokainen osallistuja saa vaihtoehtoja liikkeisiin palautumisensa mukaan. Saat tapaamisilla tehdyt harjoitteet ohjeineen mukaan kotiin, sisältäen sopivat keskivartalon palautumista tukevat harjoitteet.

Myös liikkuvuusharjoittelu on osa tapaamisia.

Ryhmässä saat:

- Palauttavan treenin keskivartalon lihasten harjoitteluun keskittyen
- Voit ottaa vauvan mukaan. Et tarvitse ulkopuolista hoitajaa jumpan ajaksi
- Saat ohjeet koti harjoittelua varten
- Ryhmässä tarkistetaan mahdollisen erkauman tilanne 

Lantionpohjalihasten ja syvien keskivartalolihasten vahvistaminen on harjoittelun keskiössä. Myös liikkuvuusharjoittelu on osa tapaamisia. Osa liikkeistä tehdään yhdessä vauvan kanssa. Vauva voi osallistua mukaan tai nukkua harjoituksen ajan. Saat tapaamisilla tehdyt harjoitteet ohjeineen mukaan kotiin. Ohjeet sisältävät sinulle sopivia keskivartalon palautumista tukevia harjoitteita. Harjoittelussa keskitytään myös liikkuvuuden paranemiseen.

Pienryhmän tiedot:

- Ryhmän tapaamiset torstaisin klo 9.30-10.30/ 8 tapaamista

- Ryhmään on jatkuva ilmoittautuminen

- Ryhmän hinta 165 e. Kurssimaksun voi maksaa kahdessa erässä

.- Ryhmän koko min 4, max 6hlö +vauvat

- voit pyytää Hanneleenalta lisätietoja kurssin sisällöstä, sekä sopivuudesta juuri sinun tilanteessasi Studion lomakkeen kautta, tai suoraan PT Hanneleenalta pt.hanneleena@gmail.com

Tietoja ohjaajasta:

Ohjaajana ryhmässä toimii Sertifioitu Äitiysliikuntavalmentaja ja Personal trainer Hanne-Leena Pirinen. Hanne-Leena on myös kahden pienen tytön äiti, lastentarhanopettaja ja ravintovalmentaja. Hanne-Leena valmentaa odottavia sekä synnytyksestä palautuvia äitejä pienryhmissä sekä yksilövalmennuksina.

voit pyytää lisätietoja alkavista ryhmistä myös Studion lomakkeen kautta: